Het is niet mogelijk om een advertentie te maken zonder telefoonnummer en/of e-mailadres. Zonder contactgegevens kunnen anderen namelijk geen contact met je opnemen. Er moet dus altijd één optie actief zijn. Optioneel kun je ook een URL naar je website toevoegen.

Klik hier voor uitleg hoe je een e-mailadres aan je advertentie kunt toevoegen.
Klik hier voor uitleg hoe je een telefoonnummer aan je advertentie kunt toevoegen.
Klik hier voor uitleg hoe je een URL aan je advertentie kunt toevoegen.

Het is niet toegestaan om je e-mailadres, telefoonnummer en/of URL in de advertentietekst te vermelden.
Het is helemaal niet toegestaan om adresgegevens, bankgegevens en andere persoonlijke gegevens in een advertentie te vermelden.
Als je contactgegevens niet op de juiste manier plaatst, zal je advertentie hierom worden afgekeurd.