Wij willen dat de advertenties op Sexjobs zo betrouwbaar mogelijk zijn.
Om de leeftijd en de echtheid van een adverteerder te kunnen controleren kan het moderatie team om een ID verificatie vragen.

Hoe werkt een ID verificatie?

Wij vragen je om vier foto's te uploaden en je geboorte datum in te vullen.

• Bij foto 1 vragen wij een om een foto van je ID bewijs. Op deze foto willen wij dat de volgende gegevens goed leesbaar zijn.
    • De foto
    • Je geboorte datum
    • Het document nummer
    • Geldigheid van je ID bewijs

Alle andere gegevens op je ID bewijs mag je onherkenbaar maken.

Deze foto gebruiken wij om na te gaan of je ID bewijs echt is en / of je 21 jaar of ouder bent.

Deze foto wordt na controle verwijderd.

• Bij foto 2 vragen wij om een selfie waarbij je het ID bewijs naast je gezicht houd. Let hier bij wel op dat de foto op je ID bewijs goed zichtbaar is.
    Deze foto gebruiken wij om na te gaan of de persoon op het ID bewijs ook de persoon is die deze verificatie doen.

Deze foto wordt na controle verwijderd.

• Bij foto 3 vragen wij om een selfie waarbij je een Nederlandse of Belgische krant of kassabon van vandaag vasthoudt waardoor wij kunnen vaststellen dat je op dit moment daadwerkelijk in Nederland of België verblijft.

• Bij foto 4 vragen wij een duidelijke selfie waar jij goed op staat.
    Deze foto gebruiken wij als referentie om alle foto's die je bij je advertentie plaatst te vergelijken.

Nadat je de foto's hebt geplaatst vragen wij je om je geboorte datum in te vullen.

Als je als stel een account hebt moeten jullie beide op de twee verificatie foto's staan.

TIP! Gebruik de APP van de rijksoverheid KopieID waar je zelf een watermerk kan toevoegen en onnodige info kunt verwijderen.

Let op, foto's 3 & 4 worden niet openbaar en zullen niet bij de advertentie zichtbaar zijn.