Het niet ontvangen van de activeringsmail kan meerdere oorzaken hebben:

• Heb je wel het juiste e-mailadres opgegeven bij het aanmaken van je account?
  • Heb je al gekeken bij je spam-map of ongewenste mail?

In dit geval kun je het volgende doen:

• Zet het e-mailadres noreply@sexjobs.nl op je lijst vertrouwde e-mailadressen
  • Vraag op de inlogpagina van Sexjobs een nieuw wachtwoord aan.
    De activeringsmail wordt dan opnieuw naar je gemaild.

Werkt dit niet, stuur dan een bericht naar de Klantenservice. Doe dit wel met het e-mailadres waar je het account mee hebt! Zo kunnen we je sneller helpen.