Om een URL bij je advertentie te vermelden, moet je deze eerst toevoegen aan je account. Dit gaat als volgt:

• Log in op Sexjobs en ga naar: Mijn account
  • Klik in het blokje 'Contact' op 'Wijzigen'
  • Onder 'Websites' kun je een URL invullen (Vergeet niet http:// voor je URL te zetten!)
  • Klik op Toevoegen

De URL staat nu in je account. Wanneer je je advertentie aanmaakt/wijzigt, kun je deze nu selecteren om erbij te zetten.

Let erop dat je link wel betrekking moet hebben tot je advertentie. URL's zonder duidelijke link met de advertentie, of URL's die linken naar datingsites, betaalsites en/of social media sites, zijn niet toegestaan!