Je kunt heel eenvoudig zelf je account verwijderen van Sexjobs. Je doet dit als volgt:

• Log in op je account en ga naar 'Accountinstellingen'.
  • Onderaan de pagina kun je middels de rode knop je 'Account verwijderen'.
  • Weet je zeker dat je je account wilt verwijderen? Nadat je hebt geklit op 'Account verwijderen' zullen al je gegevens na 28 dagen worden verwijderd. Wanneer je binnen 28 dagen opnieuw inlogt op je account, dan zullen al je gegevens nog beschikbaar zijn en kun je verder gaan waar je gebleven bent.
  • Klik nogmaals op de rode knop 'Account verwijderen'.