Online diensten zijn diensten waarbij er geen fysiek contact is, maar digitaal contact (bijv. via Whatsapp of Skype.) Aanbod van online diensten is alleen toegestaan in de categorie Cam & Telefoonsex. Je kan met een label aangeven welke diensten je online levert.

• Telefoonsex > Voor geile telefonische gesprekjes
  • Whatsapp, SMS & kik > Voor contact via Whatsapp, SMS of kik
  • Webcams > Voor webcam diensten zoals Skype
  • Online femdom > Online SM diensten

Promotie van andere (betaalde) platforms is niet toegestaan.

Aanvullende advertentieregels voor online aanbod

Omdat er in deze categorieën helaas veel oplichting voorkomt, worden deze advertentie extra gemodereerd en gelden er hier aanvullende regels:

• Om te kunnen adverteren in een online categorie is een ID-verificatie verplicht
  • Er moet een geverifieerd telefoonnummer bij de advertentie staan (m.u.v. de categorie webcam)
  • Er mag alleen geadverteerd worden voor de persoon van wie wij het ID-bewijs hebben ontvangen
  • Er mogen geen internetfoto's gebruikt worden

Een advertentie voor online diensten wordt na iedere wijziging, hoe klein dan ook, altijd weer in de wachtrij geplaatst om door een moderator beoordeeld te worden. Wijzig je advertentie dan ook op werkdagen tussen 9:00-15:00 uur, dan is de kans het grootst om dezelfde dag nog online te komen. Doe je dit buiten deze uren, dan kan het langer duren voordat je advertentie online staat.