Als je je wachtwoord van je account bent vergeten, kun je heel eenvoudig als volgt zelf een nieuw wachtwoord aanvragen:

• Ga naar de login pagina van Sexjobs
  • Klik op ‘Wachtwoord vergeten’
  • Er verschijnt dan een pop-up waar je het e-mailadres van je account kunt invullen
  • Klik op ’Wachtwoord opvragen’

Je ontvangt nu een e-mail met hierin je nieuwe wachtwoord. We adviseren je om na het inloggen het wachtwoord te veranderen – en te onthouden!

Wanneer je geen wachtwoord hebt ontvangen, kan dat door de volgende redenen zijn:

1.  De e-mail met het nieuwe wachtwoord is in je 'ongewenste mail' of spambox terecht gekomen. Check deze dus ook.
  2. Je hebt niet het juiste e-mailadres ingevoerd
  3. Je hebt met het ingevoerde e-mailadres geen account bij ons. In dat geval kun je er met dat e-mailadres er alsnog één aanmaken op de site