Als je je wachtwoord van je account bent vergeten, kun je heel eenvoudig als volgt zelf een nieuw wachtwoord aanvragen:

• Ga naar de login pagina van Sexjobs.
  • Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’.
  • Op deze pagina kun je je het e-mailadres van je account invullen.
  • Klik op ’Versturen’.

Je ontvangt nu een e-mail met hierin je nieuwe wachtwoord. We adviseren je om na het inloggen het wachtwoord te veranderen – en te onthouden!

Wanneer je geen wachtwoord hebt ontvangen, kan dat door de volgende redenen zijn:

1. De e-mail met het nieuwe wachtwoord is in je 'ongewenste mail' of spambox terecht gekomen. Check deze dus ook.
  2. Je hebt niet het juiste e-mailadres ingevoerd.
  3. Je hebt met het ingevoerde e-mailadres geen account bij ons. Een mogelijke oorzaak kan zijn is dat je voor een langere tijd niet hebt ingelogd. In dat geval wordt alle inactieve data automatisch door het systeem verwijderd en kun je met dat e-mailadres alsnog een account aanmaken. Ga naar deze pagina om een account aan te maken Account aanmaken